Teknoloji

Honor Magic 6 Ultimate ve Porsche Design Magic 6 RSR tanıtıldı

Porsche Design Magic 6 RSR

Honor Magic 6 Ultimate ve Porsche Design Magic 6 RSR modellerini Çin’de gözler önüne çıkardı. Porsche Design Magic 6 RSR özellikle altıgen şeklindeki arka kamera modülüyle dikkat çekerken, Magic 6 Ultimate’nın arka kamera modülünün tasarımı da ilhamını yine Porsche’den alıyor. Arka panelde ana materyal olarak kompozit fiber kullanıldığı belirtiliyor.

Honor’un yeni telefonları geliştirilmiş H9800 ana kamera sensörüyle geliyor. Bu sensörde 50 megapiksel çözünürlük değişmiyor. Ancak 15 EV’lik gelişmiş dinamik aralık vadediliyor. Honor aynı zamanda Magic 6 RSR’de otomatik odaklamanın geliştirildiğini, daha doğru ve hızlı çalıştığını belirtiyor.

Porsche Design Magic 6 RSR
Porsche Design Magic 6 RSR

Porsche Design Honor Magic 6 RSR, ekran ömrünü yüzde 600’e kadar uzattığı söylenen yeni bir çift katmanlı OLED tandem ekranla geliyor. Şirket, bu teknoloji sayesinde ekran parlaklığındaki bozulmanın yüzde 1’in altına ineceğini belirtiyor.

Porsche Design Honor Magic 6 RSR’nin renk seçeneklerinden birisi Frozen Berry (Donmuş Meyve). Bunun Porsche Taycan’ın ana rengi olduğunu belirtmekte de fayda var. Telefonun diğer renk seçeneği ise gri.

Honor Magic 6 Ultimate
Magic 6 Ultimate

Honor Magic 6 Ultimate, RSR ile aynı olsa da, daha mütevazı bir paket ve farklı bir arka panel tasarımıyla geliyor.

Honor Magic 6 Ultimate ve Magic 6 Porsche Design RSR için ne kadar ödemek gerekiyor?

Honor Magic 6 Porsche Design RSR, Çin’de 24 GB RAM ve 1TB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Telefonun fiyat etiketinde 9999 yuan (44919 TL) yazıyor. Porsche Design Honor Magic 6 RSR, yılın ikinci çeyreğinde Çin dışında da satışa sunulacak.

Honor Magic 6 Ultimate
Magic 6 Ultimate

Magic 6 Ultimate ise daha uygun fiyatlı bir model olarak kullanıcıların karşısına çıkıyor. Siyah ve mor renk seçenekleri bulunan telefonda 16 GB RAM kullanıcıları bekliyor. 512 GB depolama alanı isteyenlerin 6999 yuan (31442 TL), 1 TB depolama alanı isteyenlerin ise 7699 yuan (34586 TL) ödemesi gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER