Teknoloji

Honor Watch GS 3 akıllı saatin resmi fotoğrafları ortaya çıktı

Bundan iki hafta önce Magic 3 akıllı telefonu tanıtan Honor, Watch GS 3 akıllı saatiyle ilgili ipuçları vermişti. Şirket yeni akıllı saatine ait fotoğrafları Weibo hesabı aracılığıyla paylaştı. Saatin Classic Streamer ve Racing Pioneer versiyonları, detaylı şekilde görülüyor.

Classic Streamer isimli versiyonda kavisli ekranı altın renkli kasa tamamlıyor. Sağ kenarında iki adet fiziksel tuş bulunan saat, kahverengi deri kayışla birlikte gelecek.

Honor’un paylaşımında Watch GS 3’ün teknik özellikleriyle ilgili bilgi verilmedi. Ancak Classic Streamer’ın saat kadranı otomatik adım sayarın, kalp atış hızı monitörünün varlığını gösteriyor. Buna ek olarak, saatin yakılan kalori miktarını da takip edeceğini belirtmekte fayda var.

honor watch gs 3
Racing Pioneer

Racing Pioneer versiyonu ise daha sportif bir görünüme sahip. Bu versiyonda silikon veya kauçuk kayışlar bulunuyor. Sağ kenar tuşları taşıyan saatte adım sayar, müzik kontrolü, pusula ve kronometre gibi özelliklerin varlığını saat kadranı gösteriyor. Kalp atış hızı monitörünün de saatte bulunması bekleniyor.

Honor Watch GS 3 için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmış değil. Ancak şirketin bu tarz paylaşımlarla heyecanı artırması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER