Manşetler

HONOR V Purse: Katlanabilir akıllı telefonlar ve moda buluştu

honor v purse

Honor, katlanabilir akıllı telefon teknolojisini modaya uygun bir çanta konseptiyle birleştirerek kullanıcılara yepyeni bir deneyim sunuyor. IFA 2023 kapsamında firmanın gösterdiği son modeli Honor V Purse, stil ve kişiselleştirme için sınırsız olanaklar sunan bir cihaz. Aslında bu ürün şu anda piyasaya çıkacak bir ürün değil, şirketin geleceğe yönelik vizyonunu yansıtan konsept bir ürün niteliğini taşıyor.

Honor CEO’su George Zhao, firmanın katlanabilir akıllı telefon kategorisinde önemli yol kat ettiğini ve yeni tasarımlarında işlevsellik ile dayanıklılığı bir araya getirdiğini vurguladı. Zhao, bu konseptin yalnızca bir akıllı telefon değil, aynı zamanda sürdürülebilir çözümler ve yaratıcı yaşam tarzları için de bir araç olduğunu belirtiyor.

Honor, “telefondan çantaya” konseptiyle Honor V Purse’ü tanıtarak, elektronik cihazların artık sadece fonksiyonel araçlar olmadığını, aynı zamanda bir moda aksesuarı olabileceğini de göstermiş oluyor. Honor V Purse, hareket ettikçe tepki veren sallanan zincirler, tüyler ve püsküller gibi birçok kişiselleştirilebilir tasarım özelliği barındırıyor. Akıllı telefonun her zaman açık ekranı (AOD), cihazı sadece bir telefon olmanın ötesine taşıyarak bir moda ikonuna dönüştürüyor.

honor v purse

Cihaz, omuzda kolayca taşınabilmesi için değiştirilebilir kayış ve zincir seçenekleri sunuyor. Bu sayede HONOR V Purse, geleceğin çantası olmayı hedefliyor.

Vegan deri gibi sürdürülebilir malzemelerin kullanıldığı HONOR V Purse, firmanın çevreye olan duyarlılığını ortaya koyuyor. Sürdürülebilirlik, moda ve teknolojinin birleşimi, tüketicilere daha az tüketmeye ve ürünleri daha uzun süre kullanmaya yönlendiriyor.

Honor V Purse ile özel tasarım iş birlikleri

Honor, bu projede dünya çapında ünlü tasarımcılar ve sanatçılarla iş birliği yaparak bir dizi özel AOD tasarımı sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, kendi stilini yaratma konusunda daha fazla seçenek sahibi oluyor. Açık iş birliği anlayışını marka ruhuna yansıtan HONOR, cihaz için sonsuz moda olanakları sunan bir dizi özel AOD tasarımı için BURBERRY erkek giyim kreatif direktörü Bram Van Diepen, çağdaş sanatçı Yunuene Esparza, Çin Sanat Akademisi profesörü Yuan Youmin ve crossover sanatçısı Xiao Hui Wang’ın da aralarında bulunduğu HONOR Talents Global Tasarım Ödülleri platformundaki en iyi kültürel zevk sahipleriyle bir araya geldi.

Honor, tasarımcılara çeşitli sensörlerle yaratıcı çalışmalar yapmaları için API arayüzü de sağlıyor. Bu, moda ve teknolojinin sürdürülebilir bir şekilde birleştiği HONOR V Purse’un sadece bir başlangıç olduğunu gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER