Teknoloji

Honor Play Special Edition 1 Ağustos’ta Çin’de satışa sunulacak

Huawei’nin alt markası Honor, 2018’i hareketli geçiren üreticiler arasında yer alıyor. Mayıs ayında amiral gemisi telefonu Honor 10’un lansmanını gerçekleştiren şirketin yakında Note 10 adını taşıyan modelini de tanıtması bekleniyor. Bu bekleyiş devam ederken, şirket ana vatanı Çin’de de yeni bir telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Honor Play Special Edition adını taşıyan cihaz, Çin’de 1 Ağustos’ta satışa sunulacak.

Kısa süre önce duyurulan Honor Play’in özel versiyonu olma niteliğini taşıyan cihaz için kırmızı ve siyah olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Her iki renk seçeneğinde de arka panelin üzerinde lazerle işlenmiş şeritler bulunuyor. Bu şeritler sayesinde telefonun tasarımı daha dikkat çekici hâle geliyor.

Akıllı telefonun kamerasına eklenen yapay zekâ algoritması, hem arka hem de ön kamerada beş farklı portre ışığı efekti sunuyor. GPU Turbo desteği de telefonun yetenekleri arasında yer alıyor.

Honor Play Special Edition, donanım bakımından Honor Play’in standart versiyonundan uzaklaşmıyor. 6.3 inç IPS LCD ekrana sahip telefonun kalbinde Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 970 yonga seti bulunuyor. Bu yonga setine 4 veya 6 GB RAM eşlik ederken, 64 GB dahili depolama alanı sunuluyor. Honor Play Special Edition satın almak isteyenlerin 2 bin 499 yuan (1790 TL) ödemesi gerekecek.

İLGİLİ HABERLER