Teknoloji

Honor Note 10 sızıntısı 4900 mAh kapasiteli pili işaret ediyor

honor note 10Huawei’nin alt markası Honor, bundan sonraki dönemde adından daha çok söz ettirecek gibi görünüyor. Özellikle ABD ve Avrupa’da kendisine bir yer edinmeyi amaçlayan şirket, portföyünü yeni ürünlerle genişletmeyi planlıyor. Honor Note 10 da konuşulan yeni cihazlar arasında yer alıyor.

Note 10 konusundaki dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Şirketin telefonda 6.95 inç büyüklüğünde bir ekrana yer vereceği iddia edilmişti. Çin’in sertifikasyon kurumu TENAA’ya sunulan bilgiler, akıllı telefonun boyutları ve pil kapasitesi konusunda önemli bilgiler veriyor.

TENAA’ya sunulan belgeye göre, akıllı telefonda 4900 mAh kapasiteli bir pil bulunacak. 4900 mAh oldukça yüksek bir kapasite olsa da, daha önceki dedikodularda pil kapasitesinin 6000 mAh olacağı öne sürülmüştü. Honor Note 10, 177 x 88 x 7.65 mm. boyutlarıyla büyük bir telefon olduğunu şimdiden gösteriyor. Telefonun üst ve alt ekran çerçevelerinin ise küçük olması öngörülüyor.

Honor Note 10’da 18:9 görüntü oranına sahip bir AMOLED ekranın bulunması bekleniyor. Telefonun kalbinde Kirin 970 yonga setinin yer alacağı, bu yonga setine 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanının eşlik edeceği söyleniyor. Cihazın arkasında biri 24 diğeri ise 16 megapiksel çözünürlüklü iki lensin bulunması da öngörülenler arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER