Teknoloji

Honor Note 10 Rolls Royce Edition’ın fotoğrafları görüldü

Çinli markalarda telefonlarının lüks otomobil markalarının adını taşıyan özel versiyonlarını üretme eğilimi yayılmaya başladı. Huawei, Porsche Design ile iş birliği yaparak P ve Mate serisi akıllı telefonlarının daha pahalı özel modellerini çıkarmıştı. Bu yıl ise Oppo’nun bu eğilime lüks otomobil markası Lamborghini ile katıldığını ve Oppo Find X Lamborghini Edition’ı çıkardığını gördük.

Son haberler Huawei’nin yan markası olan Honor’un da Britanyalı Rolls Royce ile iş birliğine gideceğini gösteriyor. Bu ayın sonlarında tanıtılması beklenen Honor Note 10 modelinin bu otomobil markasını taşıyan özel bir versiyonu olacak. Honor Note 10 Rolls Royce Edition versiyonunun görüntüleri internete düştü.

Honor Note 10 Rolls Royce Edition, parlak gümüş renkle gelecek ve arkasında Rolls Royce logosunu barındıracak. Fotoğraflara göre logonun üstünde düşey eksende yerleştirilmiş iki adet kamera, LED flaş ve parmak izi okuyucusu bulunuyor. Telefonun alt kısmında da Honor’un kendi logosunu görüyoruz.

Kaynaklar Honor Note 10 Rolls Royce Edition’ın Çin’de 9998 yuan (7241 TL) fiyat etiketiyle satılacağını işaret ediyor. Tahmin ediyoruz ki, bu yüksek fiyata sadece bir Rolls Royce logosu gelmeyecek, normal modele göre biraz daha fazla ek avantaj bulunacaktır.

Bu telefon sayesinde Huawei, lüks otomobil markası iş birliğini alt markasına da taşımış olacak. Honor genellikle Huawei’nin akıllı telefon modellerinin biraz daha uygun fiyatlı versiyonlarını çıkarmasıyla biliniyor.

Rolls Royce Edition modelinin yanı sıra, Honor Note 10’un farklı renklerini gösteren bir görsel de internete düştü. Fotoğrafta telefonun gümüş, siyah, kırmızı, mavi, sarı, mor ve alacakaranlık renk seçenekleri görülüyor. Rolls Royce Edition modeli de bu fotoğrafta yer buluyor.

Honor Note 10’da QHD+ çözünürlüklü 6.9 inç ekran, Kirin 970 işlemci, 6 GB RAM, 128 GB dahili hafıza gibi özelliklerin bulunması bekleniyor. Aynı zamanda 6000 mAh kapasiteli pil de beklentiler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER