Teknoloji

Honor MagicBook V14 Windows 11 ile gelen ilk dizüstü bilgisayarlardan olacak

honor magicbook v14
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Windows 11 için az bir zaman kaldı. Ekim ayının hemen başında çıkıyor. Ancak bu yeni işletim sistemi sürümünün yaygın miktarda yeni cihazda görülmesi için biraz daha zaman gerekebilir. Bununla birlikte mevcut cihazların güncellemelerinin de önümüzdeki birkaç aya yayılması planlanıyor.

Bu nedenle, mevcut MagicBook 14’ün yükseltilmiş bir sürümü olacak olan Honor’un yeni MagicBook V 14’ünün, bu yılın ilerleyen zamanlarında piyasaya çıktığında Microsoft’un yeni işletim sistemiyle birlikte gönderilen ilk dizüstü bilgisayarlardan biri olacağını öğrenmek ilginç sayılır.

Ne yazık ki, yeni dizüstü bilgisayar için gerçek anlamda bir duyuru yapılmadı. Bunun yerine Windows 11 yüklü Honor MagicBook V14’ten, Honor ve Microsoft arasındaki bir ortaklık duyurusunun bir parçası olarak bahsedildi. Bu nedenle dizüstü bilgisayarların gerçek özelliklerine gelince, atıfta bulunacak çok fazla ayrıntıya sahip değiliz.

Yine de, standart MagicBook 14 gerçekten sağlam bir oyuncuydu, bu yüzden V 14’ün ondan en azından biraz daha ileride olacağını söyleyebiliriz. En son Windows yazılımının eklenmesi de, geleceğe dönük uyumsuzluk konusunda herhangi bir dezavantaja yol açmayacaktır.

Dizüstü bilgisayar, görünüşe göre bu ay içinde, tam olarak 26 Eylül’de tanıtılacak. Bu yüzden işletim sisteminin ötesinde, onun hakkında daha fazla şey öğreneceğiz. Honor, söz konusu etkinlikte donanım ve yazılım arasında daha da iyi bir entegrasyonun detaylarını da vereceğini söylüyor.

İLGİLİ HABERLER