Teknoloji

Honor’un yeni akıllı saatinin fotoğrafları ortaya çıktı

honor magic watch 2

Honor’un akıllı saatiyle ilgili dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Kısa süre önce saate ait olduğu söylenen çizimler internete sızmıştı. Şimdi de Honor Magic Watch 2 adını taşıması beklenen telefonun tanıtım fotoğrafları ortaya çıktı.

Söz konusu fotoğraflar, Magic Watch 2’nin tasarımı konusunda daha somut bir fikir edinmeyi sağlıyor. Honor’un yeni akıllı saatinin görsel bakımdan modern kol saatleriyle benzer bir noktada durduğunu söylemek çok yanlış olmayacaktır.

Kasanın dış çerçevesindeki takimetre, saatin daha düzgün bir görünüm kazanmasına yardımcı oluyor. Çerçevenin genel olarak oldukça ince görünmesi de gözden kaçmıyor. Saatin sağ kenarına yerleştirilen iki kadranın kullanıcı arayüzünde gezinme ve kontrol için kullanılacağı belirtiliyor.

honor magic watch 2

Honor Magic Watch 2 ne zaman tanıtılacak?

Daha önce internete sızan çizimlerde saatin 46 mm. bir kadrana sahip olacağı ve ekranın üstünde 2.5D camın bulunacağı da iddia edilmişti.

İddialara göre, Magic Watch 2 için kullanıcılara iki farklı versiyon sunulacak. Bu versiyonlardan birisi, kadınlara özel olacak. Honor’un 26 Kasım’da Çin’in başkenti Pekin’de düzenleyeceği etkinlikte Magic Watch 2’yi ve yeni akıllı telefonu V30’u tanıtması bekleniyor. V30’un Çin dışında Honor View 30 adıyla satılması öngörülüyor.

honor magic watch 2

İLGİLİ HABERLER