Teknoloji

Honor Magic V2’nin Avrupa tanıtım tarihi belli oldu

honor magic v2

Honor Magic V2 katlanabilir telefon geçtiğimiz temmuz ayında Çin’de tanıtılmıştı. Berlin’de gerçekleştirilen IFA 2023 kapsamında bir demo yapan şirket, Magic V2’nin Avrupa lansmanının daha sonra düzenleneceğini duyurmuştu.

Şirket beklenen tanıtım etkinliğinin resmi duyurusunu sonunda yaptı. Katlanabilir telefonun resmi Avrupa tanıtımı 26 Ocak’ta gerçekleştirilecek ve Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak. Bu etkinlikte telefonun Avrupa fiyatını ve çıkış tarihini öğrenmek mümkün olacak.

Magic V2 resmiyet kazandığında piyasadaki en ince katlanabilir telefon olarak dikkat çekmişti. Akıllı telefon bu unvanı hâlâ koruyor. Magic V2, katlandığında iPhone 15 Pro Max ve Samsung Galaxy S24 Ultra’ya göre biraz daha küçük bir alan kaplıyor. Bu da telefonu cepte taşımanın çok zor olmadığı anlamına geliyor.

Honor Magic V2 etkileyici özelliklere sahip

Magic V2’nin diğer özelliklerinin de etkileyici olduğunu söylemek gerekiyor. Katlanabilir telefonda 50 megapiksel çözünürlüklü üç arka kamera bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemci taşıyanMagic V2 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 66W şarj destekli 5000 mAh pilden alıyor.

Magic V2’nin Avrupa lansmanı Almanya’nın Leipzig şehrinde gerçekleştirilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER