Teknoloji

Honor’un yeni katlanabilir telefonu Magic Flip’in pil kapasitesi ortaya çıktı

honor magic vs2 honor magic flip

Honor‘un istiridye kabuğu formatında bir katlanabilir telefon üstünde çalıştığına dair haberler uzun süredir etrafta dolaşıyor. Şirket bu fikri değerlendirdiğini doğrulasa da, bunun için acele etmeyeceğini de belirtmişti. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Honor Magic Flip adıyla anılan telefon hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Söz konusu paylaşıma göre, katlanabilir telefon 2024’ün ilk çeyreğinde gözler önüne çıkacak. Telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh kapasiteli pil verecek. Bunun dikey formattaki katlanabilir telefonlar için şimdiye kadar görülen en yüksek pil kapasitesi olduğunu belirtmekte fayda var.

Aynı paylaşım, Honor’un V Purse ve Magic V3 gibi yatay katlanabilir telefonlara odaklanmaya devam edeceğini de belirtiyor. Bu iki telefonun da kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcinin bulunması bekleniyor.

Honor Magic Flip dışında başka cihazlar için de çalışıyor

Honor Magic Flip dışında başka cihazlar üstünde çalışmaya da devam ediyor. Şirketin 2024’ün ilk çeyreğinde tanıtacağı Magic 6 serisi akıllı telefonlarında uydu iletişimi desteği sunacağı belirtiliyor. Buna ek olarak, diyafram genişliği değişebilen ana kamera da seride bulunacağı söylenen özellikler arasında sayılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER