Teknoloji

Honor Magic 6 serisi MWC 2024’te dünyaya açılacak

honor magic 6

Honor Magic 6 serisi ve katlanabilir ekranlı Magic V2 RSR bir süre önce resmiyet kazanmıştı. Bu telefonların dünyaya açılacağı tarih de belli oldu. Honor’dan verilen bilgiye göre, bu telefonlar Barselona’da gerçekleştirilecek 2024 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2024) kapsamında gözler önüne çıkacak. Şirketin etkinliği 25 Şubat’ta Türkiye saatiyle 16.00’da başlayacak.

Hem Magic 6’da hem de Magic 6 Pro’da Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci mevcut. Bu işlemciye eşlik eden RAM seçenekleri 16 GB’a kadar uzanıyor. Depolama alanı içinse maksimum seçenek 1 TB.

İki akıllı telefonda da 6.8 inç büyüklüğünde LPTO AMOLED ekran bulunuyor. Bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 1800 nit. Magic 6 Pro’da 180 megapiksel çözünürlüklü periskop kamera bulunuyor. İki akıllı telefonda da ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor.

Honor Magic 6 serisiyle birlikte Magic V2 RSR de dünyaya açılacak

Magic 6 serisiyle birlikte Magic V2’nin Porsche Design markalı versiyonu Magic V2 RSR de dünyaya açılacak. Bu telefonda da 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanı bulunuyor. Honor’un yeni telefonlarını hangi fiyatlarla dünyaya açacağı ise belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER