Teknoloji

Honor Magic 3 serisinin kamera teknolojisinin detaylarını paylaştı

honor magic 3 pro plus
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemcili Honor Magic 3 serisi geçtiğimiz ağustos ayında tanıtılmıştı. Serinin üç üyesi de etkileyici kameralarıyla dikkat çekmişti. Akıllı telefonları küresel ölçekte satışa sunmaya hazırlanan Honor, Ultra Fusion Dörtlü Kamera Fotoğrafçılığı teknolojisi konusunda bilgi verdi.

Honor’un teknolojisi iki büyük sensör arasında bir Yapay Zeka füzyon görüntüsü oluşturuyor. Böylelikle fotoğraflarda daha kaliteli bir doku oluşurken, daha fazla detay gösteriliyor.

Kamera varsayılan ayar olan 1x yakınlaştırmayla fotoğraf çektiğinde füzyon ana kamera ve monokrom kamera arasında sağlanıyor. Ultra geniş açılı veya telefoto kamera kullanıldığında ise ana kamera diğer kameralardan biriyle bir arada çalışarak daha fazla detay veya renk elde etmeyi mümkün kılıyor.

Honor Magic 3 Pro ve Pro Plus’ta bu füzyon teknolojisini kullanan telefoto kamera mevcut. Şirketin matematiğine göre, bir görüntüde yakınlaştırma yapıldığında yeni teknoloji sayesinde fotoğraf netliğini yüzde 180 oranında artırmak mümkün oluyor.

İLGİLİ HABERLER