Teknoloji

Honor IFA 2023 etkinliğinin duyurusunu yaptı

honor

IFA 2023, eylül ayının ilk haftasında her yıl olduğu gibi Berlin’de gerçekleştirilecek. Geri sayımda sona yaklaşılırken, şirketler de fuar kapsamında düzenleyecekleri etkinliklerin duyurusunu yapmaya başladı. Bu şirketlerden biri olan Honor, IFA 2023 kapsamındaki etkinliğini 1 Eylül’de gerçekleştireceğini açıkladı.

Çinli üreticinin etkinliği Türkiye saatiyle 11.00’da başlayacak. Etkinlik için “Unfold Tomorrow” (Yarını Aç) sloganının seçilmesi, şirketin bu etkinlikte katlanabilir telefonu Magic V2’nin küresel lansmanını gerçekleştirmesi ihtimalini bir hayli kuvvetlendiriyor.

Etkinlik için seçilen afişte ise ikinci bir cihaz silüetini görmek mümkün oluyor. Bu da şirketin etkinlikte iki telefon tanıtabileceği ihtimalini akıllara getiriyor. Şirketin istiridye kabuğu formatında bir katlanabilir telefon çıkarmayı değerlendirdiği daha önce doğrulanmıştı. Ancak kendisini piyasadaki muadillerinden ayrıştırmayı isteyen Çinli üreticinin yatay katlanabilir bir telefon fikrini değerlendirdiği iddia edilmişti.

Honor katlanabilir telefonlar dışında ürün duyuruları da yapabilir

Önümüzdeki haftalarda Honor’un IFA 2023 planlarıyla ilgili olarak daha yeni ve kapsamlı bilgiler duymak sürpriz olmayacaktır. Şirketin etkinlikte katlanabilir telefonlar dışında ürünler de tanıtma ihtimali yüksek görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER