Teknoloji

Honor Pad X9 Türkiye’de satışa sunuldu

honor pad x9

Honor’un yeni tablet serisinin son üyesi olan Honor Pad X9, 2 Ağustos tarihinden itibaren kullanıcılarla buluşuyor. Bu yeni tablet 11.5 inç HONOR FullView ekran, altı hoparlörlü HONOR Histen ses teknolojisi, 128 GB depolama alanı ve 7250 mAh batarya gücü gibi özellikleriyle dikkat çekiyor.

Honor Pad X9, 2000×1200 piksel çözünürlükte 11.5 inç 2K HONOR FullView ekranı ile kullanıcılara maksimum içerik izleme keyfi sunuyor. %86 ekran-gövde oranıyla tablet, nefes kesici detaylar ve gerçekçi renkler sunuyor. Ayrıca, 120Hz’e kadar ayarlanabilen yenileme hızı, göz konforu özelliği ve Dinamik Karartma özelliği gibi kullanıcı dostu teknolojilerle dikkat çekiyor. Bu tablet, daha fazla içeriği aynı anda görüntülemeyi mümkün kılıyor.

Pad X9, altı hoparlöre sahip olağanüstü ses kalitesiyle kullanıcılara üst düzey bir deneyim sunuyor. 360° seslerle dinleyicilere sinematik bir surround ses deneyimi yaşatıyor. Vokal Geliştirme teknolojisi sayesinde insan sesini vurguluyor ve online derslerde seslerin daha net duyulmasını sağlıyor.

4GB bellek ve 128GB depolama kapasitesi ile Honor Pad X9, geniş bir multimedya koleksiyonunu yerel olarak saklayabiliyor. Qualcomm Snapdragon 685 4G 6nm işlemci, Honor OS Turbo X ve GPU Turbo X ile donanımın performansı en üst düzeye çıkarılıyor. Android tablet, 7250 mAh pil ile gün boyu kullanım sağlıyor.

6.9mm kalınlığa ve 495g ağırlığa sahip şık bir gövdesi ile Honor Pad X9, seyahatlerde maksimum taşınabilirlik sağlıyor. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemi ile kullanıcılara daha akıllı bir deneyim sunuyor. Google Kids Space desteği ile çocukların güvenli içerikleri keşfetmelerine yardımcı oluyor.

Honor Pad X9, Uzay Grisi rengiyle 5.999 TL tavsiye edilen satış fiyatıyla HepsiBurada’da kullanıcılara sunuluyor. Bu yeni tablet, güçlü teknolojik özellikleri ve zarif tasarımıyla, tablet kullanıcıları için yepyeni bir deneyim sağlıyor. İster iş, ister eğlence, ister eğitim amaçlı olsun, günlük ihtiyaçlara cevap verebilecek bir cihaz olarak öne çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER