Teknoloji

Honor IFA 2018’de “çılgınca” hızlı ve akıllı bir telefon tanıtmayı vadediyor

huawei honor 5g

honor ifa 2018Huawei’nin alt markası Honor, teknoloji dünyasında 2018’in en çok konuşulan isimleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında yeni amiral gemisi Honor 10’u tanıtan şirket, durmaya pek niyetli görünmüyor. Honor IFA 2018 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte de yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor.

IFA 2018 etkinliği için davetiye dağıtmaya başlayan şirket, yeni akıllı telefonu için de ilginç vaatlerde bulunuyor. Honor yeni akıllı telefonunun “çılgınca hızlı” ve “çılgınca akıllı” olacağını iddia ediyor. Çılgınca hız vaadinin altında şirketin kısa süre önce bazı cihazları için kullanıma sunduğu GPU Turbo özelliğinin olduğu düşünülüyor.

Çılgınca akıllı vaadinin ise yapay zekâya yönelik bir gönderme olması muhtemel görünüyor. Yapay zekâ etkisi Honor 10’da da fazlasıyla hissediliyor. Kamera bu etkinin en bariz biçimde görüldüğü alanlar arasında bulunuyor.

Peki Honor IFA 2018’de hangi telefonu tanıtacak? Berlin’de düzenlenen IFA büyük bir sahne olduğu için şirketin de bu sahneyi dolduracak bir telefon tanıtması bekleniyor. Honor kısa süre önce ana vatanı Çin’de Honor Play adını taşıyan yeni telefonunu gözler önüne çıkarmıştı. Bir oyun telefonu olarak lanse edilen Honor Play, 6.3 inç çentikli ekrana ve çift arka kameraya sahip. Telefon Kirin 970 yonga setini ve GPU Turbo teknolojisini de barındırıyor.

Honor Note 10 ise IFA 2018’de tanıtılacak telefon olma konusunda daha avantajlı seçenek olarak öne çıkıyor. Uzun süredir konuşulan cihazda 6.9 inç AMOLED ekranın, 5000 mAh kapasiteli pilin ve GPU Turbo özelliğinin bulunması bekleniyor.

Honor IFA 2018 kapsamında düzenleyeceği etkinliğini 30 Ağustos’ta gerçekleştirecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER