Teknoloji

Honor 90 serisinde 200 megapiksel kamera tam kapasiteyle kullanılacak

honor 90

Honor 80 ve Honor 80 Pro’da ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL HP3 sensör üstleniyor. Ancak ik telefon da bu sensörü tam kapasite kullanmıyor. Nedense bu iki telefonda da maksimum çözünürlük 160 megapiksel ile sınırlandırılmış durumda. Ancak ünlü duyumcu Digital Chat Station tarafından verilen bilgiye göre, Honor 90 serisinde bu durum geçerli olmayacak.

Yeni serinin üyelerinde de ana kamerada yine Samsung ISOCELL HP3 sensör kullanılacak. Ancak bu sefer 200 megapiksel çözünürlüklü sensörden tam kapasiteyle yararlanılacak.

Honor’un yeni akıllı telefonları 29 Mayıs’ta resmen gözler önüne çıkacak. Pro versiyonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin bulunması bekleniyor. 1224p çözünürlüklü kavisli ekran ve 90W hızlı şarj desteği de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Honor 90 hakkında daha az şey biliniyor

Standart Honor 90 ise 66W şarj desteğiyle gelecek. Bu telefonda kullanıcıları bekleyen diğer özellikler konusunda şu an için pek fazla şey bilinmiyor. Ancak 29 Mayıs’tan önce bu model hakkında daha fazla detayın paylaşılması da sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER