Teknoloji

Honor 90 Pro büyük değişiklikler getirmeyecek

Honor 80 Pro Honor 90 Pro

Honor 80 serisini 2022’nin kasım ayında tanıtmıştı. Şirket şimdi de Honor 90 serisinin hazırlıklarında sona yaklaşmış gibi görünüyor. Ünlü duyumcu Digital Chat Station, Honor 90 Pro modeli hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Bu paylaşıma göre, 90 Pro özellikleri itibarıyla selefinden pek uzaklaşmayacak. Ekran, kamera ve işlemci konusunda bir değişiklik olmayacak. Akıllı telefonu henüz resmiyet kazanmayan Oppo Reno 10 Pro+ ile karşılaştıran Digital Chat Station, 90 Pro’nun rakibinin “altında kalacağını” iddia etti.

Akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciye sahip olması bekleniyor. Bu işlemcinin ana çekirdeğinin saat hızının 3.0 GHz olması bekleniyor. 1224p ekran çözünürlüğü ve çift ön kamera da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Honor 90 Pro da 200 megapiksel kamerayla gelecek

Honor 90 Pro da selefi gibi 200 megapiksel çözünürlüklü Samsung ISOCELL HP3 ile kullanıcıların karşısına çıkacak. 80 Pro’da maksimum çözünürlüğü 160 megapiksel olarak sınırlayan Honor’un yeni akıllı telefonunda bu yaklaşımı sürdürüp sürdürmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER