Teknoloji

Honor 90 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Honor 80 Pro Honor 90 Pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 90 serisinin mevcut Honor 80 serisine kıyasla çok fazla değişim getirmeyeceğine dair haberler kısa süre önce gündeme gelmişti. İnternete sızan yeni bir görsel, bu serinin üyelerinin nasıl görüneceği konusunda bir fikir edinmeye yardımcı oluyor.

Pro modelde altıgen kamera tasarımından vazgeçilmezken, kameralar iki farklı modülde kullanıcıların karşısına çıkıyor. Arka paneldeki çift dokulu tasarım da ayrıca dikkat çekiyor. Daha önceki sızıntılara göre, akıllı telefonda ana kamera görevini 200 megapiksel çözünürlüklü ISOCELL HP3 kamera üstlenecek.

Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 1224 p çözünürlüklü kavisli ekran ve 90W hızlı şarj desteği de Pro versiyonun özellikleri arasında yer alıyor. Honor 80 Pro’da şarj hızı 66W seviyesindeydi.

honor 90

Honor 90 66W şarj desteğiyle gelecek

Standart versiyonda ise iki yuvarlak kamera modülü görülüyor. Arka panelin benekli tasarımı dikkat çekerken, bu versiyonda 66W şarj hızının değişmeyeceği belirtiliyor.

Sızıntıyla birlikte verilen bilgiye göre, Honor 90 serisi 29 Mayıs’ta, yani Honor 80 serisinden yaklaşık altı ay sonra kullanıcıların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER