Teknoloji

Honor 7X ve Honor 9 Lite’ın ilk parti stokları tükendi

honor 7x
honor 7x
Honor 7X

Huawei’nin bir alt markası olan Honor, geçtiğimiz günlerde Türkiye lansmanını gerçekleştirdiği Honor 7X ve Honor 9 Lite ile Türkiye pazarına girmişti. Bu telefonlar öncelikle Teknosa.com.tr’de satışa sunuldu. Honor’un belirttiğine göre, yeni parti ürünler şimdi Teknosa’nın hem çevrimiçi mağazasında hem de fiziksel mağazalarında satılıyor.

FullView ekranlı ilk Honor telefonu olan Honor 7X, yüksek ekran/gövde oranı sayesinde 5,9 inç büyüklüğündeki ekranı daha kompakt bir gövdede sunuyor. Çift mercekli arka kamera, 24 saatten daha uzun kullanım ömrü sunan 3340 mAh’lik uzun ömürlü pil ve EMUI 8.0 kullanıcı arayüzünün sunduğu pratik kullanım deneyimi ile farklılaşan Honor 7X, 4 GB bellek ve 64 GB depolama alanına sahip.

Sekiz çekirdekli Kirin 659 işlemciye sahip 7X’in 16 MP + 2 MP arka arka kamera sistemi (F/0.95 ? F/16) geniş diyafram aralığı ve Faz Tanımalı Otomatik Odaklama (PDAF) özellikleri sayesinde DSLR seviyesin fotoğraf kalitesi sunuyor. 2.5D cam kaplama ve köşelerdeki “hava yastığı” tasarımı ise telefonun dayanıklılığını ön plana çıkarıyor.

Siyah, mavi ve altın renk seçeneklerindeki Honor 7X, Teknosa mağazalarında 1.899 TL, teknosa.com.tr’de ise 1.699 TL fiyatla satılıyor.

honor 9 lite
Honor 9 Lite

Honor 9 Lite ise, standart 5,2 inç ekranlık gövdesine 5,65 inç uçtan uca FullView HD ekran sığdırmayı başarıyor. İçerisindeki 16 nm tabanlı, sekiz çekirdekli Kirin 659 çipset ve gelişmiş grafik işlemci ünitesi, Android 8.0 ve EMUI 8.0?ın yetenekleriyle birleşerek akıcı ve hızlı bir kullanım deneyimi ortaya koyan Honor 9 Lite, 3 GB bellek ve 32 GB depolama seçeneği ile raflarda yerini aldı.

Ön ve arka yüzde toplam dört kamera taşıyan Honor 9 Lite, aynaya benzeyen arka yüzü ile çarpıcı bir görünüme sahip. Nano ölçekteki optik kaplama ile ışık altında parıldayan yüzeyi ile zarafeti temsil eden telefonun ön ve arka yüzündeki çift mercekli 13 MP + 2 MP kameralar, her anı eşit netlikte ve çarpıcılıkta yakalıyor. Güncellenen Güzelleştirme özelliği, portreleri ve selfie’leri optimize ederek her an en iyi şekilde görünmeyi sağlıyor.

Gece Siyahı, Safir Mavisi ve Buzul Grisi renk seçeneklerine sahip Honor 9 Lite, Teknosa mağazalarında 1.499 TL, teknosa.com.tr’de ise 1.299 TL fiyatla satılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER