Teknoloji

Honor 7S ucuz fiyatıyla A101 mağazalarında satışa çıkıyor

honor 7s

Honor, giriş seviyesinde yeni bir modelle, ucuza Android telefon arayan Türk tüketicisinin beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. 18 Nisan 2019 tarihinden, yani bugünden itibaren 799 TL fiyat etiketi ile A101 mağazalarında ve online satış kanalında yer alacak olan Honor 7S, şirket tarafından “tam bir fiyat performans canavarı” olarak nitelendiriliyor.

5.45 inçlik FullView ekranı 18:9 görüntü oranına sahip. Arkada 13 MP, önde de 5 MP kamera bulunuyor. Telefon Full HD video kayıt imkanı sunarken ön yüzünde bulunan LED lamba da hem fotoğraf hem videoların daha aydınlık ve parlak çıkmasına yardımcı oluyor.

4 çekirdekli MediaTek MT6739 işlemci kullanan akıllı telefonda 3020 mAh kapasiteli pile mevcut. Honor’un belirttiğine göre, bir günü rahatlıkla geçirmenizi sağlayacak olan pilin yanı sıra, çift SIM kart desteği ve microSD bellek kartı yuvasıda telefonda yer alıyor.

Android 8.1.Oreo ile gelen Honor 7S, 2 GB RAM ve 16 GB depolama alanı barıdnırıyor. Depolama alanı microSD bellek kartı yuvası (256 GB?a kadar desteklenen) sayesinde artırılabiliyor.Yüz ile kilit açma özelliği de bulunan cep telefonunda bu sayede çok daha güvenli bir kullanım mümkün oluyor.

Honor 7S’in ilginç bir özelliği olarak da konuşma sırasında bulunduğu ortamdaki seslere göre ahizenin de sesini artırabiliyor olması. Bu sayede en gürültülü ortamlarda bile görüşmelerinizi kesintisiz yapma imkanı sunuluyor. Bu da özellikle gürültülü büyükşehir hayatında görüşmelerin çok daha net ve sorunsuz olarak yapılabilmesini sağlıyor.

Yukarıda da belirttiğimiz gibi, Honor 7S bugün itibarıyla 799 TL’lik fiyat etiketiyle A101’de satışa çıkıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER