Honor 70 serisi önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken seriyle ilgili yeni paylaşımlar gelmeye de devam ediyor. Honor’un Weibo aracılığıyla yaptığı en yeni paylaşımlar telefonlarla ilgili önemli ipuçları veriyor.
Seride Honor 70, 70 Pro ve 70 Pro Plus olmak üzere üç farklı modelin bulunacağı biliniyor. Bu modellerde sırasıyla Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, MediaTek Dimensity 8000 ve Dimensity 9000 işlemciler yer alıyor. Tüm modeller BOE tarafından üretilen OLED ekranlarla gelecek. Pro ve Pro Plus’ta dinamik yenileme hızlarını destekleyen LPTO paneller bulunuyor.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

HONOR Robot Phone kamerasını 180 derece döndürecek

Vivo X300e için yeni sızıntı tüm bellek seçeneklerini ortaya çıkardı

Galaxy Z Flip 8’in en dikkat çeken yeniliği performans değil tasarım olabilir

Google Chrome Android uygulamasında Gemini için yeni bir kısayol test ediyor

Galaxy S27 Ultra’nın üçlü kamerası beklenen tasarımı kullanmayabilir
Serinin üç üyesinde de ana kamera görevini 54 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX800 sensör üstlenecek. Honor bu kamerayla çekilmiş bazı fotoğraf örneklerini de paylaştı. Fotoğrafların üstünde “54 MP Matrix Camera” etiketinin bulunması da dikkat çekiyor.
Honor 70’te şarj hızı 66W olacak. Pro ve Pro Plus modelleri ise 100W hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.
Honor 70 serisinin tüm üyeleri 30 Mayıs’ta resmiyet kazanacak. Akıllı telefonlar ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Çin dışına açılımın ne zaman başlayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.
Günün Öne Çıkan Fırsatları
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.


