Teknoloji

Honor 70 serisi için yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor

Honor 70 serisi önümüzdeki hafta resmiyet kazanacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken seriyle ilgili yeni paylaşımlar gelmeye de devam ediyor. Honor’un Weibo aracılığıyla yaptığı en yeni paylaşımlar telefonlarla ilgili önemli ipuçları veriyor.

Seride Honor 70, 70 Pro ve 70 Pro Plus olmak üzere üç farklı modelin bulunacağı biliniyor. Bu modellerde sırasıyla Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1, MediaTek Dimensity 8000 ve Dimensity 9000 işlemciler yer alıyor. Tüm modeller BOE tarafından üretilen OLED ekranlarla gelecek. Pro ve Pro Plus’ta dinamik yenileme hızlarını destekleyen LPTO paneller bulunuyor.

Serinin üç üyesinde de ana kamera görevini 54 megapiksel çözünürlüklü Sony IMX800 sensör üstlenecek. Honor bu kamerayla çekilmiş bazı fotoğraf örneklerini de paylaştı. Fotoğrafların üstünde “54 MP Matrix Camera” etiketinin bulunması da dikkat çekiyor.

honor 70Honor 70’te şarj hızı 66W olacak. Pro ve Pro Plus modelleri ise 100W hızlı şarj desteğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

honor 70Honor 70 serisinin tüm üyeleri 30 Mayıs’ta resmiyet kazanacak. Akıllı telefonlar ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Çin dışına açılımın ne zaman başlayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER