Teknoloji

Honor 70 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

honor 70
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor Magic 4 ve Magic 4 Pro‘nun küresel lansmanı bir süre önce gerçekleştirilmişti. Bu tanıtımın ardından şirket gözünü farklı bir seriye çevirdi. Honor 70 serisinin 30 Mayıs’ta tanıtılacağı açıklanırken, serinin üyelerinden birinin arka panelini görmek de mümkün oluyor.

Paylaşılan görseller ve video, arka panelde ışığı farklı açılardan yansıtan bir desenin tercih edildiğini gösteriyor. Yakından bakıldığında ise sıra dışı kamera tasarımının izleri göze çarpıyor.

Akıllı telefonda ana kamera görevini 54 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu çözünürlüğün alışılagelmedik olduğu rahatlıkla söylenebilir. Dedikodulara göre, sensörün üretimi Sony tarafından gerçekleştiriliyor.

Videoda seride kaç cihazın bulunacağı konusunda bilgi verilmiyor. Dedikodulara göre seride Honor 70, 70 Pro Plus modelleri bulunuyor. Bu telefonlarda sırasıyla Snapdragon 7 Gen 1, Dimensity 8100 ve Dimensity 9000 işlemcilerin kullanılacağı belirtiliyor.

Honor 70, serinin küresel elçiliğini üstlenen oyuncu Simon Gong’un elinde de görüldü. Sony’nin IMX800 sensörünün de ilk defa bu seride boy göstermesi bekleniyor. Burada Pro Plus modelin adı öne çıksa da, henüz resmi bir işaret verilmiş değil. 30 Mayıs’a kadar Honor’un yeni cihazları konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER