Teknoloji

Honor 50 Avrupa satış fiyatı için yeni iddia

honor 50 60

Honor 50, 26 Ekim’de Avrupa’da kullanıcılarla buluşacak. Çinli üreticinin Avrupa sahnesine geri dönüşünü simgeleyen yeni telefonun fiyat etiketinde ne yazacağı da şimdiden ortaya çıkmış durumda.

WinFuture sitesinin haberine göre, telefonun 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip versiyonu için 499 avro ödemek gerekecek. 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunan versiyonun fiyat etiketinde ise 599 avro yazacak. Şu an için telefonun Pro versiyonunun Avrupa’da satılması beklenmiyor.

Honor 50’de yenileme hızı 120 Hz olan 6.57 inç OLED ekran bulunuyor. Akıllı telefonda ana kamera görevini ise 108 megapiksel çözünürlüklü kamera üstleniyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü de sistemi tamamlıyor.

Honor 50 kutusundan Google Play Servisleri yüklü olarak çıkacak. Böylelikle kullanıcıların uygulama yüklemek için alternatif çözümlere yönelmesine gerek kalmayacak. 66W kablolu hızlı şarj ve ekrana entegre parmak izi tarayıcısı gibi özellikleri ve canlı renk seçenekleri de Honor 50’yi cazip bir cihaza dönüştürüyor.

İLGİLİ HABERLER