Teknoloji

Nokia’nın yeni telefonları ufukta göründü

hmd global nokia 6.2 10
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global, portföyünü düzenli olarak genişletmeye devam ediyor. Şirketin bu anlayış doğrultusunda 6 Haziran’da Hindistan’da düzenleyeceği etkinlikte Nokia 1 Plus ve Nokia 9 PureView modellerini bu ülkedeki çıkışını duyurması bekleniyor. Ancak HMD Global’daki hareketlilik bununla sınırlı kalmayacağa benziyor.

HMD Global, Hindistan’daki etkinlikle eş zamanlı olarak İtalya’da da bir etkinlik düzenleyecek. İtalya’daki etkinlikte şirketin küresel ölçekte piyasaya süreceği başka cihazların da tanıtılabileceği belirtiliyor. Bu cihazlar arasında Nokia X71’in de bulunması öngörülüyor.

HMD Global geçtiğimiz yıl bu zamanlarda Nokia 5.1, Nokia 3.1 ve Nokia 2.1 modellerini tanıtmıştı. Dolayısıyla gelecek hafta bu cihazların takipçilerinin tanıtılması ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Nokia 3.2 ve 4.2’nin 2019 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2019) tanıtılmış olması; gözleri Nokia 2.2, 5.2 ve 6.2’ye çeviriyor.

Nokia 1 Plus ve Nokia 9 PureView modellerinin Hindistan pazarına özgü olması bekleniyor. Bu beklentinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini görmek içinse önümüzdeki haftaya kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER