Teknoloji

HMD Global MWC 2018’de Nokia için “ses getirecek” bir duyuru planlıyor

nokia 9
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

hmd global mwc 2018Nokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global, 2018 Mobil Dünya Kongresi’ne (MWC 2018) heyecanla hazırlanan şirketler arasında yer alıyor. HMD Global MWC 2018 portföyünün ipuçlarını da HMD Global’in üst düzey yöneticilerinden gelen paylaşımlar veriyor.

HMD Global’in ana ürün şefi Juho Sarvikas, sık sık kişisel Twitter hesabı üzerinden Nokia markalı Android telefonlara dair paylaşımlar yapıyor. Uzun süredir sessiz olan Sarvikas, son tweetinde önce sessizliğinden ötürü özür diledi. Ardından MWC 2018 hazırlıklarıyla meşgul olduğunu belirten HMD Global yöneticisi, “Muhteşem şeyler sizi bekliyor” diyerek heyecanı artırmayı ihmal etmedi.

MWC 2018’de Nokia 4, 2018 model Nokia 6, Nokia 7 ve Nokia 3310’un 4G versiyonu gibi telefonların tanıtılması ihtimaller arasında değerlendiriliyor. Amiral gemisi seviyesindeki Nokia 8’in yeni modelinin ve Nokia 9’un da Barselona’da gözler önüne çıkabileceği konuşulanlar arasında yer alıyor.

HMD Global MWC 2018 etkinliğinin tarihini henüz açıklamadı

HMD Global MWC 2018 kapsamında gerçekleştireceği etkinliğin tarihini henüz açıklamış değil. Finli üreticinin geri sayımda biraz daha ilerlenmesinin ardından konuya ilişkin duyuruyu yapması ve basın davetiyelerinin dağıtımına başlaması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER