Teknoloji

HMD Global 29 Mayıs’ta Rusya’da yeni Nokia telefonlarını tanıtacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

hmd globalNokia markalı akıllı telefonların üreticisi HMD Global, 29 Mayıs’ta gerçekleştireceği etkinliğin davetiyelerini göndermeye başladı. En yeni akıllı telefonu Nokia X6’yı Çin’de gözler önüne çıkaran şirket, 29 Mayıs’taki etkinliğini Rusya’nın başkenti Moskova’da gerçekleştirecek.

Türkiye saatiyle 19:00’da başlayacak etkinliğe HMD’nin üç üst düzey yöneticisi de katılacak. Şirketin CEO’su Florian Seiche, CMO’su Pekka Rantala ve CPO’su Juho Sarvikas da sahneye çıkacak. Bu denli üst düzey katılım, HMD’nin etkinlikte önemli duyurular yapacağını düşündürüyor.

Şirket 2018 Mobil Dünya Kongresi’nde Nokia 1, Nokia 6 (2018), Nokia 7 Plus ve Nokia 8 Sirocco’yu tanıtmıştı. Nokia 2 ve Nokia 3 modellerinin 2018 versiyonlarının da yakında resmiyet kazanması bekleniyor. Daha önce işareti verilen 2018 model Nokia 5’in de Rusya’da resmiyet kazanması muhtemel görünüyor.

HMD Global etkinlikte yapılacak duyurular konusunda şimdilik bir ipucu vermiş değil. Ancak Nokia 5 ve Nokia 3’ün yeni versiyonlarının duyurulması için zamanlama uygun gibi görünüyor. Nokia 3 geçtiğimiz yılın haziran, Nokia 5 ise temmuz ayında satışa sunulmuştu. Nokia 2’nin yeni versiyonunun çıkışı içinse biraz erken olduğu söylenebilir. Telefonun orijinal versiyonu 6 ay önce tanıtılmıştı.

İLGİLİ HABERLER