Eğlence

Halo Infinite co-op modu için çıkış tarihi açıklaması

343 halo infinite

Halo Infinite co-op modu uzun süredir bekleniyor. Oyunun geliştiricisi 343 Industries tarafından yapılan son açıklamaya göre, söz konusu mod önümüzdeki ağustos ayı itibarıyla hazır olacak. Bu mod, oyunun yayınlandığı 8 Aralık 2021 tarihinden bu yana bekleniyor.

Oyun yayınlandığında ikinci sezon güncellemesinin de üç ay sonra dağıtıma çıkacağı belirtilmişti. Ancak 343 Industries daha sonra sezon başlangıcını 3 Mayıs’a ertelemişti. Şirket şimdi de co-op modunun yeni sezonla birlikte gelmeyeceğini açıkladı.

İlk etapta sadece ağ üzerinden co-op modu oyuna eklenecek. Bölünmüş ekran desteği için daha da uzun süre beklemek gerekecek. Şirketten verilen bilgiye göre, bu destek üçüncü sezonla birlikte aktif hâle gelecek. Üçüncü sezon da 8 Kasım’da başlayacak. Ancak bölünmüş ekran desteğinin çıkışı için hâlâ kesin bir tarih paylaşılamıyor.

halo infinite343 Industries’in açıklamaları sadece can sıkıcı haberlerden ibaret değil. Oyuncuların görevleri yeniden oynatmasını sağlayan özellik ağustosta kullanıma sunulacak. Buna ek olarak, Forge modunun açık betasının da eylül ayında başlaması planlanıyor.

Halo Infinite hayranlarının verilen haberleri pek sevinçle karşılamayacağı bariz. Ancak oyunun kreatif yöneticisi Joseph Staten, şirketin bir yandan yeni özellikleri en hızlı şekilde ulaştırmak bir yandan da ekibin sağllığını korumak için elinden gelenin en iyisini yaptığının altını çizdi.

İLGİLİ HABERLER