Eğlence

Microsoft’tan Xbox’ın 20. yılı şerefine Halo Infinite multiplayer sürprizi

halo infinite multiplayer

Microsoft, Halo Infinite multiplayer versiyonunu bugün beklenenden erken biçimde yayınlayarak Xbox hayranlarını şaşırttı. Halo Infinite çok oyunculu oyunun beklenenden daha erken çıkacağına dair dedikodular hafta sonu ortaya çıkmıştı. Microsoft pazartesi günü, bugünün Xbox’ın 20. yıl dönümü kutlamalarının bir parçası olarak oyunu dağıtıma çıkardı.

Halo Infinite‘in platformlar arası çok oyunculu modu artık Xbox One, Xbox Series S / X ve PC’deki herkesin beta olarak denemesi için indirmeye açıldı. Bu beta sürümü, tüm temel haritalar ve savaş geçişi özellikleriyle birinci sezona erişimi içeriyor. Çok oyunculu moddaki herhangi bir ilerleme, 8 Aralık’taki lansman gününe de taşınacak.

Halo Infinite‘in geliştiricisi olan 343 Industries, oyunun çok oyunculu modunu ilk kez temmuz ayında önizlemeye sunmuştu. Eylül ayının sonlarında ise, çok oyunculu bir önizleme tüm Xbox kullanıcılarına sunuldu. Ancak betayı PC’de oynadıysanız, değiştirdiğiniz tüm kontrolleri yeniden bağlamanız gerekeceğini unutmayın. Yeni sürüm, önceki test uçuşlarından farklı bir istemci kullanıyor gibi görünüyor.

15 Kasım, ilk Xbox’ın Halo: Combat Evolved ile birlikte çıkış yapmasından bu yana 20 yıl geçmesini temsil ediyor. Microsoft, 20. yıl dönümünü kutlayan özel bir yıl dönümü yayını sırasında Halo Infinite erken çok oyunculu oyun indirimini duyurdu.

Dünya çapında 81 milyondan fazla Halo oyunu satıldıktan sonra, Xbox etkinliğinde bugün Halo‘nun yoğun bir şekilde yer alması şaşırtıcı değil. Örneğin Halo: The Master Chief Collection çıktığı ilk haftasında PC ve Xbox One’da 3 milyon oyuncudan fazlasını görmüştü.

Halo Infinite‘in çok oyunculu lansmanı hakkında yayınlanan Halo Waypoint blog yazısı, hangi oyun modlarını ve özelliklerini içerdiğini ve içermediğini gösteriyor. Aşağıda ise PC sistem gereksinimlerini içeren bir tablo yer alıyor:

halo infinite multiplayer

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER