EğlenceManşetler

Hakan: Muhafız’ın yeni sezonunun yayın tarihi belli oldu

hakan: muhafız 2. sezon
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix‘in ilk orijinal Türk yapımı Hakan: Muhafız, geçtiğimiz aralık ayında izleyicilerle buluşmuştu. Dizinin yeni sezonunun yayın tarihi de belli oldu. Hakan: Muhafız 2. sezon bölümleri 26 Nisan’da yayınlanacak. Yeni bölümlerin yayın tarihi, dizinin oyuncularının boy gösterdiği ve Netflix’in sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir videoyla açıklandı.

Netflix’in ilk orijinal Türk dizisi olan Hakan: Muhafız, kısa süre içinde dünya genelinde 10 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Şirketten yapılan açıklamaya göre, dizi Türkiye’den sonra en çok Latin Amerika’da ilgi gördü. Latin Amerika ülkeleri arasında ise Brezilya ve Meksika başı çekiyor. Latin Amerika’nın ardından Afrika’da da diziye büyük ilgi gösterdiği ifade edildi.

Kanada ve Avustralya da Hakan’ın macerasına ilgi gösteren ülkeler arasında yer alıyor. Dizinin bu iki ülkedeki toplam izleyici sayısının Meksika’daki izleyici sayısına eşit seviyede olduğu belirtildi. Avrupa’ya geçildiğinde ise dizinin en çok Fransa’da izlendiği görülüyor. Fransa’yı ise Almanya takip ediyor. Almanya’nın ardından ise İspanya ve İtalya geliyor.

Hakan: Muhafız 2. sezon bölümlerinin ardından da yola devam edecek. Dizinin 3 ve 4. sezonlarının onaylandığı da daha önce açıklanmıştı.

İLGİLİ HABERLER