EğlenceManşetler

Hakan: Muhafız üçüncü ve dördüncü sezonlar için onay aldı

netflix hakan: muhafiz 2. sezon

Netflix’in ilk Türk orijinal dizisi Hakan: Muhafız, geçtiğimiz ay 190’dan fazla ülkede gösterime girmişti. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Yurdaer Okur gibi isimlerin bulunduğu dizi, üçüncü ve dördüncü sezonlar için de onay aldı.

İlk etapta iki sezon olarak planlanan dizinin ikinci sezonunda izleyicilerin karşısına çıkacak isimler de Netflix tarafından açıklandı. Türk izleyicilerin yakından tanıdığı Engin Öztürk, Boran Kuzum, Saygın Soysal ve Burçin Terzioğlu gibi oyuncular, Hakan: Muhafız’ın ikinci sezonunda boy gösterecek. Dizinin üçüncü ve dördüncü sezon çekimleri ise önümüzdeki aylarda başlayacak. Bu sezonların 2020’de yayınlanması planlanıyor.

Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl, Hakan: Muhafız’ın üçüncü ve dördüncü sezonlarının onaylanmasıyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: “Çok yetenekli bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibiyle birlikte 2 sezon daha çekecek olduğumuz için heyecanlıyız. Aşk, aksiyon, komedi, macera gibi Türk dramalarından alışkın olduğumuz temaların yanı sıra fantastik öğeler de içeren, İstanbul’u hikayenin odağında tutan Hakan: Muhafız sayesinde tüm dünyadaki izleyicilerimizin Türk yapımlarının başarısına bir kez daha şahit olduğunu düşünüyoruz ve bu hikayeyi daha da genişleterek izleyicilerimizle buluşturacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER