Eğlence

Gran Turismo filminin yeni fragmanı yayınlandı

gran turismo filmi

Sony, yönetmenliğini Neill Blomkamp’ın üstlendiği Gran Turismo filmi için hazırlanan ilk fragmanı mayıs ayında paylaşmıştı. Ağustos ayında izleyicilerin karşısına çıkacak film için yeni bir fragman daha geldi.

Sony, filmin duyurusunu 2022’nin ilkbaharında yapmıştı. Şirket o dönemde pek çok popüler oyununu sinemaya ve televizyona uyarlayacağını açıklamıştı. Bu plan doğrultusunda; Horizon New Dawn bir Netflix dizisi, God of War ise Amazon Prime Video dizisi olacak.

Neill Blomkamp’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde genç bir Gran Turismo oyuncusunun profesyonel bir yarış pilotuna dönüşme hikayesi anlatılıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom ve Geri Halliwell gibi isimler yer alıyor.

Filmin ilk fragmanı yukarıda da belirttiğimiz gibi mayıs ayında yayınlanmıştı. İlk fragmanda hikayenin ana hatlarını paylaşan Sony, ikinci fragmanda ise bazı olayları biraz daha detaylı gösterirken, duygusal boyutu da biraz daha fazla hissettiriyor.

Gran Turismo filmi ne zaman vizyona girecek?

Gran Turismo filmi 11 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak. Böylelikle Uncharted ve The Last of Us’ın ardından bir PlayStation oyunu daha sinema veya televizyona uyarlanmış olacak. Listede Horizon Zero Dawn, God of War ve Ghost of Tsushima gibi oyunların bulunduğunu hatırlatmakta fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER