EğlenceManşetler

GoPro kameralar Apple Watch ile kumanda edilebiliyor

GoPro Apple Watch

GoPro aksiyon kameralarını akıllı telefon veya opsiyonel olarak satılan uzaktan kumanda aracılığıyla kontrol etmek mümkün oluyor. GoPro şimdi bunlarına yanına bir de Apple Watch ile kumanda etme imkanını ekledi.

Apple’ın giyilebilir ürününü kullanarak GoPro aksiyon kamerasıyla yaptığınız kaydı başlatıp durdurabilir, klipleri gözden geçirebilir veya kliplerdeki önemli anları işaretleyebilir, diğer bir deyişle “HiLighted” anları ekleyebilirsiniz.

Ayrıca GoPro iOS ve Android uygulamalarını da güncelledi. Güncellenen uygulamalarla birlikte fotoğrafları dışa aktarmak daha kolay hâle geldi, medyaları sadece fotoğraflar, videolar, etiketler veya klipleri gösterecek şekilde filtrelemek mümkün oldu.

GoPro Apple Watch desteği daha önce gösterilmişti

GoPro’nun Apple Watch üzerinden kontrol edilmesi işlevi bir süredir bekleniyordu. Apple geçtiğimiz eylül ayında gerçekleştirdiği iPhone 6s, iPad Pro ve Apple TV tanıtım etkinliğinde GoPro’nun Apple Watch uygulamasının gösterimini yapmıştı. Apple Watch ile kontrol özelliği tek başına çekim yapanların fazlasıyla işine yarayacak bir özellik olacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER