Manşetler

Video: iPad Pro Kutusundan Çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın eylül ayında tanıttığı büyük ekranlı tableti iPad Pro geçen hafta dünya ile aynı anda Türkiye’de de satışa sunuldu. Bundan kısa bir süre sonra da test merkezimize teşrif etti. iPad Pro elimize ulaşır ulaşmaz iPad Pro kutu açılımı ve beraberinde gelen aksesuarların açılışını birlikte gerçekleştiriyoruz.

iPad Pro’nun kutusu, tabletin büyük olmasına bağlı olarak alıştığımız iPad kutu büyüklüklerinden daha fazla. Biraz daha 13 inç MacBook Air ve MacBook Pro kutularıyla aynı büyüklük seviyesinde bir kutuda sunuluyor. Kutuyu açtığınızda tabletin büyüklüğü sizi fazlasıyla şaşırtacaktır. Eğer daha önce bir iPad, iPad Air veya iPad mini kullandıysanız, iPad Pro sizi hem hayretler içerisinde bırakacak hem de kendisini beğendirecek.

iPad Pro’nun kutusundan çıkan Lightning USB kablosu iPad Air 2 ve iPad mini 4’ün kutularından çıkan standart kablolardan daha uzun. Bu şaşırtmıyor, çünkü Apple iPad Pro’yu PC’nin yerini alabilecek bir ürün gibi düşünüyor ve bu nedenle şarjdayken bile masada rahatlıkla kullanılabilmesi için Lightning USB kablosunu mümkün olduğu kadar uzun tutuyor. Bunun yanı sıra kutudan 12W şarj adaptörü de çıkıyor.

iPad Pro’nun kurulumu diğer iOS cihazlarından farklı değil. Konum servislerini etkinleştirme, iCloud bilgilerini girme, bir yedekten kurma veya yeni bir iPad olarak ayarlama gibi işlemleri gerçekleştirdikten sonra iPad Pro kullanıma hazır hâle geliyor.

Çok yakında yayınlayacağımız iPad Pro incelemesinde Apple’ın üretkenlik ve yaratıcılığa fazlasıyla odaklanan tableti hakkında epey detay bulacaksınız. Şimdilik sizi iPad Pro kutu açılımı videosuyla baş başa bırakalım. İyi seyirler!

İLGİLİ HABERLER