EğlenceTeknoloji

Google Stadia’ya bu yıl 100 yeni oyun eklenecek

google stadia 4g

Google Stadia ekibi, bu yıl içinde bulut oyun servisine 100 oyun ekleyecek. Konuyla ilgili açıklama, bir blog yazısı aracılığıyla yapıldı. Blog yazısında bu 100 oyun içinde kısa vadede yayınlanacak olan dokuz tanesi öne çıkarılıyor. Söz konusu oyunlar arasında 17 Mart’ta servise eklenecek olan FIFA 21 ve 23 Nisan’da çıkacak Judgement da bulunuyor.

Shantae: Half-Genie Hero Ultimate Edition ve Shantae: Risky’s Revenge – Director’s Cut da 23 Şubat’tan itibaren Google Stadia’da oynanabilecek. Risky’s Revenge aslında 2010’da DSi için yayınlanmıştı. Director’s Cut versiyonu, 2014’te Windows platformunda oyuncularla buluşmuştu. Half-Genie Hero Ultimate Edition ise Shante’nin HD çözünürlüklü ilk macerası.

Triangle Studios imzalı “It came from space and ate our brains” (Uzaydan geldi ve beyinlerimizi yedi) isimli oyununda Dünya’yı istila eden ve beyin yiyen uzaylılarla mücadele ediliyor. Bu oyun 2 Mart’ta Stadia’ya gelecek. Kaze and the Wild Masks ise 26 Mart’ta oyuncularla buluşacak. Killer Queen Black, Street Power Football ve RPG Hellpoint içinse çıkış tarihi paylaşılmadı.

Google kısa bir süre önce Los Angeles ve Montreal’deki Stadia stüdyolarının kapatılacağını açıklamıştı. Şirket bu kararın birinci taraf oyun geliştirmekten vazgeçilmesi nedeniyle alındığını belirtmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER