EğlenceTeknoloji

Google Stadia sekiz Avrupa ülkesinde daha oyuncularla buluşuyor

google stadia
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Stadia, çevrimiçi oyun servisi sekiz Avrupa ülkesinde daha kullanıcılarla buluşuyor. Bu ülkeler arasında Avusturya, Çekya, Macaristan, Polonya, Portekiz, Romanya, Slovakya ve İsviçre bulunuyor.

Stadia Pro servisinin 9.99 avro olan aylık abonelik bedelinde bir değişiklik söz konus değil. Oyuncular servisi bir ay boyunca ücret ödemeden deneyebilecek. Aylık abonelik ücreti, oyun fiyatlarını kapsamıyor. 10 Aralık’ta Stadia’da da yayınlanacak olan Cyberpunk 2077 gibi oyunlar için ekstra ücret ödemek gerekiyor.

Oyuncular Stadia abonelikleri devam ettikleri sürece bu platformda satın aldıkları oyunlara erişebilecek. Destiny 2 ve Stadia’ya özel olarak hazırlanan Bomberman R Online’ın da aralarında bulunduğu bazı oyunlara ise ekstra ücret ödemeden erişmek mümkün olacak.

Google Stadia platformuna bilgisayardan, uyumlu Android telefonlardan ve Chromecast Ultra’nın bağlı olduğu TV’ler üzerinden erişilebiliyor. TV üzerindeki oyun deneyimi için özel Stadia oyun kumandasına sahip olmak da gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER