Manşetler

Google Play Gazetelik artık Türkiye’de

google-play-gazetelik-turkiye-260315

Google Play Gazetelik uygulaması uzun zamandır Android cihazlarında bulunuyor, ancak bu uygulamanın şimdiye kadar Türkiye’deki cihazlarda işlevi kısıtlıydı. Google Haberler üzerinden çeşitli kategorilerdeki haberlere erişim imkanı veren bu uygulama aynı zamanda Google Currents’tan kalma site aboneliklerine de erişim fırsatı veriyordu.

Halbuki Google Play Gazetelik yurt dışında daha geniş kapsama sahipti, gazete ve dergilere de bu uygulama üzerinden erişmek, abonelik satın almak mümkün oluyordu.

Neyse ki, artık Türkiye’deki Android cihaz sahipleri de Google Play Gazetelik’ten daha kapsamlı şekilde yararlanabilecek. Google Play Store üzerinde Gazetelik mağazası açıldı. Bundan böyle Türkiye’de yayınlanan gazete ve dergilere bu Gazetelik bölümünden ve Gazetelik Android uygulaması aracılığıyla abone olmak mümkün olacak.

Gazetelik uygulaması altında ücretli veya ücretsiz, çok sayıda yayın bulunuyor. Türkiye’den de 60’ın üzerinde yayına Google Play Gazetelik ile erişmek mümkün oluyor. İlerleyen zamanlarda bu sayının daha da artacağını tahmin ediyoruz. Günlük gazetelerden popüler kadın dergilerine, hobi ve seyahat yayınlarından bloglara kadar geniş yelpazedeki yayın Google Play Gazetelik sayesinde kullanıcılara ulaştırılıyor.

Eğer cihazınızda Google Play Gazetelik uygulaması yoksa, aşağıdaki bağlantı üzerinden bu uygulamayı indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER