Teknoloji

Google 2023’ten önce yeni bir Pixelbook çıkarmayacak

google pixelbook
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google, Pixelbook ile 2017’de dizüstü bilgisayar pazarına adım atmıştı. 2019’da ise Pixelbook Go modeli kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Orijinal Pixelbook’un bir daha yenilenmemesi, Google’ın cihazı unuttuğunu düşündürmüştü.

İnternet devinin Pixelbook’a yönelik bu tutumu kısa süre içinde değişmeyecek gibi görünüyor. Trusted Reviews sitesinin haberine göre, Google 2023’e kadar yeni bir Pixelbook çıkarmayacak. Bu bilgiyi veren ise bir Google çalışanı oldu.

Qualcomm’un Londra’da düzenlediği basın etkinliğine katılan Google’ın Chromebook’lardan sorumlu Perakende Partneri Müdürü Chrys Tsolaki, yeni nesil Pixelbook’la ilgili bir soruyu yanıtladı. “Gelecek yıl bir şey çıkmayacak. Sonrasını da bilmiyorum” diyen Tsolaki, en azından 2022’de yeni bir Pixelbook’un duyurulmayacağını ilan etmiş oldu. Google’ın 2023’te de bir Pixelbook tanıtmaması da ihtimaller arasında yer alıyor.

Uygun fiyatlı bilgisayar pazarın giderek hareketleniyor. Farklı üreticilerin çıkardığı Chromebook’lar belli bölgelerde hatırı sayılır bir ilgi görüyor. Ortam yeni Google Pixelbook için bir hayli uygun olsa da, internet devi bu konuda pek hevesli görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER