Teknoloji

Google Pixel 9 Pro sızıntısı daha küçük ekranı ve yenilenen kamera modülünü gösteriyor

google pixel 9 pro

Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro geçtiğimiz ekim ayında tanıtılmıştı. Takvimlerin 2024’e dönmesiyle birlikte gözler Pixel 9 serisine çevrildi. Google Pixel 9 Pro modelinin CAD dosyalarından hareketle hazırlanan görselleri, tasarım konusunda bir fikir edinmeyi sağlıyor.

Görsellere bakıldığında Pixel 9 Pro’nun selefine kıyasla daha küçük bir ekrana sahip olduğu görülüyor. Ön ve arka panelleri ve kenarları düz olan telefonda kamera çıkıntısı arka panelin bir ucundan diğer ucuna kadar uzanıyor.

İddiaya göre, akıllı telefon 6.5 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Pixel 8 Pro’da 6.7 inç büyüklüğünde bir OLED ekran mevcut. Ancak kasanın genel boyutunun küçülmemesi, ekran çerçevesinin kalınlaşacağı anlamına geliyor.

Google son üç nesildir Pixel serisinde tercih ettiği geniş kamera adasından vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Kameralar yine oval modül içinde yatay olarak sıralanıyor. Cihazın kalınlığı 8.5 mm olsa da, kamera çıkıntısıyla kalınlık 12 mm’ye kadar yükseliyor.

  • google pixel 9 pro

Google Pixel 9 Pro ile çerçeve materyalini değiştirebilir

Google bir süredir Pixel ailesinde alüminyum çerçeveyi tercih etse de, şirketin de rakipleri gibi titanyum bileşen çerçeveye yönelebileceği belirtiliyor. Apple’ın iPhone 15 Pro ile başlattığı akıma Galaxy S24 Ultra ile Samsung da katılmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER