Teknoloji

Google Pixel 7a’ya ait olduğu söylenen resmi fotoğraflar sızdı

google pixel 7a

Google Pixel 7a’nın önümüzdeki ay gerçekleştirilecek I/O 2023 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Akıllı telefona ait olduğu söylenen ve gerçekçi görünen fotoğrafların sızması da bu beklentiyi kuvvetlendiriyor.

Pixel 7a’nın çok gizemli bir telefon olmadığını belirtmek gerekiyor. Ancak telefonla ilgili görsel sızıntılar da pek fazla değildi. MySmartPrice ve OnLeaks’in iş birliğiyle paylaşılan fotoğraflar bu durumu biraz olsun değiştiriyor. Fotoğraflarda farklı açıların görülmesi, bunların cihazın tanıtımı için çekilmiş olması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Görseller Pixel 7a’nın teknik özellikleri konusunda bir şey söylemiyor. Ancak telefonun selefi Pixel 6a’ya bir hayli benzemesi hemen dikkat çekiyor. Pixel 7a ve 6a aynı ekran çerçevelerine ve şekle sahip gibi görünüyor. Yine de, bazı farklılıklar da dikkat çekiyor. Arka paneldeki kamera çubuğunun biraz aşağıya indirilmesi ve mat bir kaplamaya sahip olduğu görülüyor. Buradaki ana kamera sensörünün geliştirilmesine de kesin gözüyle bakılıyor.

Google Pixel 7a’nın renk seçeneklerinden biri açık mavi olacak

Açık mavinin renk seçenekleri arasına eklenmesi ise göze çarpan bir diğer unsur oluyor. Bu eklemeyle ilgili söylentiler daha önce gündeme gelmişti. Şirketin Pixel Buds kablosuz kulaklık için de renk seçenekleri arasına maviyi ekleyeceği söyleniyor. Diğer renk seçenekleri ise siyah ve beyaz olacak. Buna ek olarak, çerçeveye eklenen anten şeritleri, telefonun metal bir çerçeveye sahip olduğunu doğruluyor.

  • google pixel 7a

Google Pixel 7a’nın kablosuz şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Yeni kameralar ve Tensor G2 işlemciye sahip olmasına kesin gözüyle bakılan telefonun fiyatı belirsizliğini koruyor.

İLGİLİ HABERLER