Teknoloji

Google Pixel 7 Pro’nun tasarım detaylarını gösteren video

google pixel 7 pro

Google 6 Ekim’de gerçekleştireceği etkinlikte yeni ürünlerinin resmi duyurusunu yapacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, şirketten heyecanı artıracak hamleler gelmeye devam ediyor. Google Pixel 7 Pro tasarımının detaylarını anlatan bir videoyu paylaştı.

Videoda telefonu çok farklı açılardan görmek mümkün oluyor. Buna ek olarak, doğrulanan üç renk seçeneği de videoda gösteriliyor. Bu seçenekler Obsidian (siyah/koyu gri), Kar (Beyaz) ve Hazel (Ela) adını taşıyor.

Video kısa olsa da, heyecan yaratma konusunda iyi bir iş çıkarıyor. Pixel 7 Pro’nun teknik özellikleri ise daha önceki paylaşımlar ve sızıntılar sayesinde biliniyor. Telefonun kalbinde Tensor G2 işlemciye 12 GB RAM ile 128 veya 256 GB depolama alanının eşlik etmesi bekleniyor.

Arka tarafta ise üçlü kamera modülünde ana kamera görevini 50 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 48 megapiksel telefoto kamera sistemi tamamlayacak. Ön tarafta ise 11 megapiksel kamera kullanıcıları bekliyor.

Google Pixel 7 Pro’nun ekranında bir değişiklik olması beklenmiyor. Telefonun Pixel 6 Pro’da olduğu gibi QHD+ çözünürlüklü 120 Hz 6.7 inç LTPO OLED ekrana sahip olacağı söyleniyor. 30W hızlı şarj desteğine sahip 5000 mAh pil de değişmeyen özellikler arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER