Teknoloji

Google Pixel 6A için Android 13 beta sürümü dağıtımda

google pixel 6a
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google Pixel 6A geçtiğimiz hafta raflardaki yerini almıştı. İnternet devi, en yeni Android 13 beta sürümünü Pixel 6A’ya getirmek için fazla zaman kaybetmedi. 9to5Google sitesinin haberine göre, en yeni Android 13 beta sürümü Pixel 6A’ya indirilebiliyor.

Android 13, Google’ın mobil işletim sistemi için görece küçük ölçekli bir güncelleme olacak gibi görünüyor. Android 12’nin geçtiğimiz yıl getirdiği bazı tasarım değişikliklerini ileriye taşıyan Google, uygulama ikonları için verdiği desteğin kapsamını genişletiyor. Bluetooth LE Audio desteği ve yeni gizlilik özellikleri de Android 13’ün getirdikleri arasında bulunuyor.

Android 13’ün tüm kullanıcılarla buluşması fazla zaman almayacak gibi görünüyor. Google geçtiğimiz ay yayınladığı dördüncü beta sürümünün son beta sürümü olduğunu açıklamıştı. Buna ek olarak, internet devinin Android 13 Güvenlik Sürüm Notları’nı yayınlaması da Android 13’ün eylül ayında kullanıcılarla buluşması ihtimalini kuvvetlendiriyor.

Google Pixel 6A, Android 13 beta sürümünün yüklenebildiği tek Pixel serisi cihaz değil. Pixel 4’ten başlayıp Pixel 6 Pro’ya kadar uzanan tüm modellere Android 13’ün beta sürümü yüklenebiliyor.

İLGİLİ HABERLER