Teknoloji

Google Pixel 5 ve 4a 5G’nin çıkış tarihi için dikkat çeken sızıntı

google pixel 5

Google, Pixel 5 ve Pixel 4a 5G telefonlarının varlığını kısa süre önce duyurmuş ve telefonların çıkışı için sonbaharı işaret etmişti. Google Fransa blogunda yer alan bir paylaşımda, söz konusu telefonlar için ön sipariş döneminin 8 Ekim’de başlayabileceği belirtildi.

9to5Google sitesinde yer alan habere göre, söz konusu tarihi dikkatli bir okur fark etti. Pixel 4a’nın duyurusu için Fransızca olarak hazırlanan blog yazısındaki ilgili ifade, daha sonra kaldırıldı. Ancak bu ekran görüntülerinin alınmasını ve internette dolaşmasını engellemedi.

Sızan tarihin doğruluğu konusunda bir şey söylemek şu an için kolay değil. Ancak 8 Ekim tarihinin kulağa mantıklı geldiğini belirtmek gerekiyor. Google genellikle ekim ayında yeni cihaz duyurusu yapıyor ve bu cihazları piyasaya sürüyor. Şirketin bu yaklaşımı 2020’de de devam ettirmesi sürpriz olmayacaktır.

Yine 9to5Google tarafından paylaşılan başka bir sızıntıda da Google Pixel 5 ve 4a 5G çıkış tarihi için ekim ayı işaret ediliyor. Dolayısıyla telefonların ekim ayında kullanıcılarla buluşma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

İLGİLİ HABERLER