Teknoloji

Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G sonbaharda çıkacak

google pixel 5

Uzun bir bekleyişin ardından Pixel 4a’nın duyurusunu yapan Google, iki yeni telefonunun müjdesini de şimdiden verdi. İnternet devi, Pixel 4a’nın 5G versiyonunun ve Pixel 5’in de sonbaharda çıkacağını açıkladı. Google Pixel 5, tahmin edilebileceği üzere, 5G desteği sunacak.

Pixel 4a’ya sahip olmak için 499 dolar ödemek gerekecek. Pixel 5’in fiyat etiketinde yazacak rakam konusunda ise Google tarafından şimdilik bir bilgi verilmiş değil.

Google’dan verilen bilgiye göre; 5G uyumlu telefonlar ilk olarak ABD, Kanada, Birleşik Krallık, İrlanda, Fransa, Almanya, Japonya, Tayvan ve Avustralya’da satışa sunulacak. Pixel 4a’nın standart versiyonuyla 5G versiyonu arasında belirgin bir fiyat farkı olsa da, 5G versiyonun daha güçlü bileşenleriyle bu farkın hakkını vermesi sürpriz olmayacaktır.

Google, önümüzdeki aylarda bu iki telefon ve 5G yaklaşımı konusunda daha fazla detay paylaşma sözü vermeyi de ihmal etmedi.

Google Pixel 5 ve Pixel 4a 5G için kesin bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak internet devinin yeni telefonlarını ekim ayının ortalarında tanıtma ihtimali oldukça yüksek görünüyor. Google uzun süredir Pixel serisinin ana modellerini sonbahar aylarında tanıtıyor ve piyasaya sürüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER