Teknoloji

Google Pixel 3 kartvizitlerdeki bilgileri otomatik olarak tarayacak

google pixel 3

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile ilgili sızıntılara sürekli olarak yenileri eklenmeye devam ediyor. Bu sızıntıların sonuncusu, telefona ait bir tanıtım videosu oldu. Videoda Pixel 3’ün bir kartvizitin üzerinde yazan bilgileri, fotoğraf çekmesine gerek kalmadan tarayabileceği görülüyor.

MySmartPrice sitesi tarafından paylaşılan video, Active Edge özelliğinin de geri döndüğünü gösteriyor. Bununla birlikte hareketle kontrol özellikleri de videoda görülüyor.

Kartvizit tarama özelliği, hâlihazırda Google Lens‘te de mevcut durumda. Bu uygulamayla kullanıcılar bir kartvizitin fotoğrafını çekerek adres defterlerinde yeni bir kişi kaydı oluşturabiliyor. Google Pixel 3 ise bu işlemi yerel kamera uygulaması üzerinden ve kartvizitin fotoğrafını çekmeden yapacak. Taramanın yapılmasıyla birlikte e-posta uygulaması otomatik olarak açılacak.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL ile ilgili sızıntılar, iki akıllı telefona dair pek çok detayı şimdiden görmeyi sağladı. Bu sızıntılardan hangilerinin doğru olup olmadığını öğrenmek ve son detayları edinmek içinse 9 Ekim tarihini beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER