Teknoloji

Google Pixel 3 duvar kağıtları sızdı, hemen indirebilirsiniz

google pixel 3 duvar kağıtları

Google‘ın çok yakında tanıtılacak Pixel 3 ve Pixel 3 XL akıllı telefonlarının neye benzeyeceğinden tutun da kutusundan çıkanlara kadar her türlü ayrıntıyı biliyoruz. Lansmana iki hafta kala yazılım tarafında dikkate değer bir sızıntı gördük.

Pixel 3’e özel Google Duvar Kağıtları uygulamasının güncellenmiş versiyonu sızdı. Animasyonlu canlı duvar kağıtları siz cihazı hareket ettirdikçe, müzik çaldıkça veya telefonun kilidini açtıkça dinamik biçimde değişiyor. Ayrıca bazıları da günün zamanına uygun olarak pasif biçimde değişiklik gösteriyor.

MySmartPrice tarafından ortaya çıkarılan sızıntıya konu olan duvar kağıtları bu Google Drive bağlantısı üzerinden indirilebiliyor. Ayrıca yeni Duvar Kağıtları uygulamasına ait bir APK dosyası bile mevcut.

Sızdırılan ve indirmeye açılan dosyaları alsanız bile, bunları kullanmak için Android Pie sürümüyle çalışan bir Pixel 2 telefona ihtiyacınız bulunuyor. Cihazınız uygun olmasa bile, sunulan 28 adet duvar kağıdı dosyasını indirerek bunları statik duvar kağıdı gibi kullanabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER