Teknoloji

Google Nest Audio resmi duyuru öncesinde raflarda görüldü

google nest audio

30 Eylül etkinliğinde tanıtılması beklenen Google ürünlerinden birisi de Nest Audio hoparlör. Bu ürünün gelişinin doğrulanması için etkinliğe kadar sabretmeye gerek kalmadı. Hoparlörün kutusunu Walmart raflarında gösteren fotoğraflar Twitter’da paylaşıldı.

Fotoğraflarda siyah Nest Audio’nun ambalajı görülse de, hoparlörün beyaz renk seçeneğinin de olduğu daha önce sızıntılar sayesinde görülmüştü. Hoparlörün fotoğrafı, daha önce bizzat Google tarafından 9to5Google sitesine gönderilmişti.

Walmart’ta Nest Audio için henüz bir fiyat biçilmediği görülüyor. Ancak WinFuture sitesinden Roland Quandt, Lowe’s ürün listesinde Nest Audio’nun fiyatının 100 dolar olarak girildiğini belirtti. İlgili web sayfasına şu anda erişmek mümkün olmasa da, burada Nest Audio hakkında verilen bilgiler hâlâ internette bulunabiliyor.

Tanım bölümünde Nest Audio için şu ifadeler kullanılıyor: “Nest Audio ile tanışın. Müziği canlı vokaller ve odayı dolduran baslarla olması gerektiği gibi duyun. Favori şarkılarınızı çalmak için ‘Hey Google’ diyin ve dinlemeye başlayın. Diğer Nest hoparlörlerle bir ev ses sistemi oluşturun. Evin her yerinde stereo müzik dinleyin. Veya sadece ‘Hey Google, müziğimi yatak odası hoparlörüne taşı’ diyin ve sizi takip etsin.”

Nest Audio resmi duyurusu öncesinde internette boy gösteren tek yeni Google cihazı değil. Şirketin uzaktan kumandalı yeni TV aksesuarı da Reddit’te görüldü. Bu ürünün “Android TV’li Chromecast” adıyla resmiyet kazanacağı daha önce ortaya çıkmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER