Teknoloji

Google Maps iOS uygulaması mekanların çalışma saatlerini gösteriyor

Google Maps iOS

Google Maps iOS uygulaması, kısa bir süre önce iTunes App Store Türkiye mağazasındaki yerini almıştı. Kullanıcılara trafik yoğunluğu bilgilerini de sunarak Türkiye’ye giriş yapan uygulama, yayınlanan son güncellemeyle işlevsel bir özelliğe daha kavuşuyor. Bundan böyle Google Haritalar üzerinde bir mekan veya iş yeri için arama yapan kullanıcılar, söz konusu mekanın çalışma saatlerini ve gün içinde en yoğun olduğu zaman aralığını görebilecek.

Google Maps iOS Çalışma Saatleri

Böylelikle Google Maps iOS uygulaması, sadece insanların bir yere ulaşmasına yardım eden bir araç olmakla yetinmiyor ve gidilen yere ilişkin önemli bilgileri de sunan bir asistan kimliğine bürünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Google Maps: iOS için Haritalar nihayet geldi

Google Maps iOS uygulaması akaryakıt fiyatlarını gösterecek

Uygulamaya eklenen bir diğer yenilik ise şu an için sadece ABD ve Kanada için geçerli durumda. Bu ülkelerde Google Maps’i iOS cihazları üzerinde kullananlar, benzin istasyonları için arama yaptıklarında o istasyondaki akaryakıt fiyatlarını görebilecek. Söz konusu ülkelerde akaryakıt fiyatlarının istasyondan istasyondan farklılık gösterebileceğini ayrıca belirtmek gerekiyor.

Google Maps iOS Akaryakıt Fiyatları

Yenilenen Google Haritalar iOS uygulamasına iTunes App Store üzerinden erişilebiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER