Teknoloji

Google Keep notları konulara göre organize ediyor

google keep

google keepGoogle’ın not alma ve yapılacak listesi oluşturma odaklı mobil uygulaması Google Keep, yeni eklenen organizasyon işleviyle daha da akıllı hâle geliyor.

Bundan böyle Google Keep kullanıcıları notlarını yemek, kitaplar, alıntılar gibi başlıklar altında tutabilecekler. Bunlar içinde de anahtar kelime bazlı aramalar gerçekleştirebilecekler. Bu yeni özellik Keep’in iOS, Android ve web versiyonlarında çalışıyor.

Belki diğer not alma yazılımları ve servisleriyle karşılaştırıldığında Google Keep biraz basit görünebilir, ancak Google’ın yaptığı küçük dokunuşlar ve eklediği akıllı özellikler sayesinde tüm zamanların en iyi ücretsiz seçeneklerinden bir tanesi olmayı sürdürüyor.

Evernote bu hafta içinde Temel paketinde bazı kısıtlamalar yaptı. Yükleme sınırını 60 MB’ye çekti ve erişimi sadece iki cihazla sınırladı. Üstelik Plus ve Premium paketlerinin de fiyatlarını sırasıyla 1 ve 2 dolar artırdı. Bu durumun kullanıcılar nezdinde Keep’i biraz daha çekici hâle getirdiğini söylemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER