Teknoloji

Google I/O 2017 açılış toplantısını canlı izleyin (bitti)

google io 2017
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Google’ın geleneksel geliştirici toplantısı I/O geldi çattı. Google’ı geliştiricilerle buluşturan, şirketin elindeki en son yenilikleri paylaştığı Google IO 2017 etkinliği bugün akşam saat 8’de düzenlenecek basın toplantısıyla birlikte başlıyor. ABD’nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Mountain View şehrinde düzenlenecek olan etkinliğin açılış toplantısını yukarıdaki video penceresi sayesinde canlı olarak izleyebilirsiniz.

Google I/O 2017’de Android’in bir sonraki büyük sürümü Android O ile ilgili daha detaylı bilgilerin verilmesi bekleniyor. Bunun yanı sıra Google Home, Google Assistant gibi önemli servislerle ilgili yenilikleri de bekliyoruz. Bir de Google’ın I/O kapsamında HTC Vive ve Oculus Rift gibi başlıklara rakip olacak, bağımsız çalışan bir VR başlığı tanıtması bekleniyor.

Etkinlik boyunca canlı yayını bu sayfadan izleyebileceğiniz gibi, Teknoblog ekibinin geçeceği haberler ve sosyal medya güncellemeleri sayesinde de I/O 2017 ile ilgili gelişmelere bağlı kalabilirsiniz. Twitter üzerinde @teknoblog140 hesabını takibe almanızı öneririz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Google I/O 2017: Google’ın en büyük geliştirici konferansında neler bekliyoruz?

İLGİLİ HABERLER